Hetskretsen



Imorgon (eller idag är det ju men ändå), har 19 C överlevt en månad med träning och inga kolhydrater. Vi mår väldigt bra och känner oss starka, vi har till och med lyckats med att få andra människor att ansluta sig till vår "Hetskrets". Och det är trevligt, så om några timmar är det invägning och måtttagning. 

First tatto in Sunne

 
 
När man bor i Sunne finns det inte jättemycket att göra på helgerna, så i fredags åkte tatueringsmaskinen fram! Dock vare bara Emilia som vågade gadda sig, vi andra nöjde oss med henna tatueringar.

Wintrish

 
 
Hallå bloggen! det ahr varit lite dött här nu, men har inte så mycket att blogga om. Träning och skola rullar liksom på som vanligt. Men idag hade jag och Johanna AKA Tant en liten photoshoot för en fotouppgift, mycket skojigt! 
 

Alla <3 Dag

 
Glad alla hjärtans dag eller vad man nu säger. Själv ska jag åka hem till Carl och ta med mig Anton & styra ihop nån lunch. 

Hemma

 
Då var man hemma i Malung! Väldigt skönt måste jag få säga. Helgen bjuder på luchmys och 20 årskalas! Ska även klämma in lite skidåkning. 

Nyttiga C

 
19 C har nu mera  blivit nyttiga C. Så detta var min middag ikväll, kikärtsbiffar och sallad.

Make up store

 
När jag var nere i Göteborg passade jag på att gå på sminkkurs på Make up store, en mycket lärorik kurs. Så detta var vad jag fick med mig hem. Puder, foundation, ögonskugga, rouge och sen har jag köpt en foundationborste från Mac. 

Marc Jacobs

 
 
Äntligen har du blivit min! Supernöjd över min fina dataväska från Marc Jacobs.