Träningströja

 
Efter att suttit hemma i 3 dagar tyckte jag det var dags att pallra sig ut, så det blev ner till stan för att köpa en träningströja. Imorgon väntar praktik igen. 
 

#kläavdignaken

 
 
 
Grabbarna i De Vet Du har gjort det igen! Omg deras nya video alltså, man döööör! shit Johan är sååå jävla snygg!!!! Kolla in den! 

Mässa, Feber & Game Of Thrones

 
Jaha då har man gått och blivit sjuk. Det suger balle!  Så idag blev det inge praktik för mig och inte imorgon heller tyvärr :( Men han med en dag på team sportia mässan och det var askul! Vi fotade kläder för 14/15 höst och vinter kollektionen. Så under dagen här har jag börjat att kolla på Game of thrones, och jag gillar det faktiskt! En mycket spännande serie! 

Kallt som faaaan!

 
Shit vad kallt det är här nere! det är helt stört, det är bara -8 :O Och man fryser typ ihjäl, men mycket beror nog på att det är såpass fuktig luft här om man gämför mot hemma. 

Göteborg Levererar

Helgen har leverarat! På fredag åt vi vin, ost och kex och hade det mysigt. På lördagen var vi på nån utstälning om romer, och fikade utomhus sedan!! Vem kan säga att man suttit ute och fikat den 11 Januari? På kvällen blev det födelsedagsfirande för julias klasskompis Hanna, en mycket rolig kväll. Vi pimpade blandannat spårvagnen med ballonger. Sedan rockade vi lös på trädgården. En toppen helg helt enkelt :) Nu blir det skriva loggbok till skolan, hejs! 

Fin present

 
Fick en väldigt fin present av Julia och Hampus här om dagen. En fotobok med en massa fina bilder, tack så mycket! :)

Öletiketter

 
Tänkte jag skulle visa två öletiketter som jag gjort. Vi fick en uppgift i skolan att skapa en etikett för ett öl som andades tradition och kvalitet, Bryggaröl. Som främst skulle passa som ett öl till maten på de lite finare resturangerna. Och en etikett till ett öl som andades trens och attityd, Söderöl. Som skulle locka den typiska hipstern. 

Jag ser det regnar, jag ser det regnar...

 
Något jag insett att man inte klarar sig utan i Gbg är ett paraply! det har regnat typ hela tiden enda sen jag hit kom!   Så därför blev det att införskaffa ett! 

Grafia

 
Hallåj! Jag har överlevt första dagen och jag trivs jättebra :) 

One day to go!

 
Ligger och latar mig lite i sängen, dagen missions är att ta sig ner till stan ( utan att åka vilse ) och kolla in en nikebutik. Är lite sugen på ett par Nike air force 1. Sen tänkte jag att jag skulle prova åka till min praktikplats själv för att se så att jag hittar. Imorgon smäller det, sjukt nervös! Här är det jag ska ha min praktik Grafia.se

JVM

 
Laddar upp inför JVM med ostbollar och chips! Heja sverige!! 

Michael Kors

Kan inte någon bara ge mig denna vackra skapelse? 

Känn ingen sorg för mig Göteborg

 
Nu nu har jag landat i Göteborg! Ska bo här i en månad nu och ha praktik. Jag och hampe lyxade till det med finmiddag till hockey. 
 
 

Memory jar 2014

 
Jag har pysslat ihop en minnesburk för 2014, tänkte det kunde vara kul att se till baka på året som gått nästa nyårsafton. 

Throwback 2013 ❤

2013 närmar sig sitt slut så har gjort en liten throwback och en lista på hur det här året har varit. Jag har ju både hunnit tagit studenten, tagit körkort, flyttat till Sunne, sett Justin Bieber och One Direction. Har även lärt mig så mycket om både mig själv och om andra det här året.

 

 
 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, jag flyttade hemifrån till Sunne. Och upplevde den bästa sommaren i hela mitt liv! 

 

 
 

 Hur har ditt 2013 varit?

Det har varit ett toppen bra år! men också ett jobbigt vissa stunder.

 Blev du kär i år?

ja

 Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

Jag kommer aldrig att glömma 22 April och 8 maj, då såg jag Justin och 1D. Helt obeskrivlig känsla! Och den 6 Juni då jag hade min studentbal. 

 

 
 
 
 
 
Hur har du förändrats som person?

Jag vet inte, jag kanske har blivit säkrare i mig själv. 

 

 
 Vad är din största framgång 2013?

Jag måste nog faktiskt säg att min största framgång var när jag gick ned 15 kg inför studenten, så stolt över mig själv att jag klarade mitt mål. Sen även att flytta hemifrån ser jag som en stor framgång. 

 

 Gjorde någonting dig riktigt glad?

Det är massa saker som har hänt i år som har gjort mig riktigt glad. Jag har tagit körkort, tagit studenten, flyttat hemifrån, sett Justin Bieber och 1D, Fått nya fantastiska vänner och fått umgås med mina kära gamla vänner. Och när jag såg och träffade De Vet Du.

 

 
 
 
 
 Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Trumpsta, Live while we're young, Timber, Hey brother, As long as you love me, Story of my life, Yakety yak, Fucka ur

 Har du haft ett förhållande under 2013?

Nope.

 Vad är det viktigaste du tar med dig ifrån 2013?

Det absolut viktigaste och bästa jag tar med mig ifrån 2013 är att man mår så mycket bättre att äta sunt och träna! Att inte stressa upp sig i onödan och tänka lite mer hakuna matats och YOLO.

 

 

Vart reste du under 2013?

Förutom att resa inom Sverige kors och tvärs. Så har jag varit i Turkiet. 

 

 

 
 
Bästa köpet?

Mina väskor och plånböcker jag köpte i Turkiet, Min pälsjacka, Min balklänning även om man bara använder den en gång. Och nyligen har jag införskaffat en MacBook Pro. Det är dom sakerna jag kan komma på just nu. 

 Vad spenderade du mest pengar på?

Ja om man ska vara ärlig har det ju blivit en hel del festande, eftersom de har varit student osv. Men jag tror nog kläder vinner med hästlängder. 

 

 

 Vad gjorde du på din födelsedag?

Jag blev väckt av min fina roomie med tårta på sängen, sen blev det skola och på kvällen kom det lite folk och åt tårta. 

 

 
 
 Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Nej, jag tror faktiskt inte det. Jag är glad och tacksam att det som hänt har hänt och att jag har gjort det jag har gjort för jag har lärt mig så mycket. Då jag anser att man lär sig av sina misstag. 

 Vem saknade du?

Har saknat massa människor det här året, men mest har det ju varit de senaste halvåret då jag flyttat till Sunne. Då har jag saknat alla mina vänner i Malung. Och min bästa vän som flyttade direkt efter studenten.

 

 
 
 
De bästa nya människorna du träffade?

Har träffat jättemycket nya människor, varav vissa har stannat kvar och andra inte. Man kan ju inte helt enkelt bli älskad av alla, fast man försöker ju ;) Men måste säga alla underbara människor jag har träffat i Sunne är guld! 

 

 
 
 
 
 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014?

Tänk på så lycklig du var när du upp nådde dina mål förra året använd det som motivation för kommande år! Lär av dina misstag, lev i nuet och inte gårdagen! Våga stå upp för dig själv och ha kul!